Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Liverpool

Kategori: Segling 2011

Hejsan, den 26:e började resan mot sex veckors segling tidigt med avfärd mot Skavsta, där vi tog flyget mot Liverpool. Efter bussresa och promenad bärandes på en tung packning så var vi "hemma" vi har framme på Älva. Vi blev tilldelade hytter och jag fick bo med bästaste Tilda och vi fick "tian" det är minsta hytten som finns på Älva, men vi får se det positivt det är ju mysigt? Eftermiddagen bestod av lunch, förtrogenhetsutbildning, middag på stan och sen en födelsedagsfika på Starbucks. Hade även nattvakt 2-4 underbart pigg som vanligt, sen fick vi sova några timmar till men jag hackade mest tänder i stället för att sova. Idag har vi varit på stadsvandring, museum och shoppat.

I morgon blir det avfärd mot Vigo, det blir säkert jätte bra hoppas vi! Man kan ju hoppas att det gungar lite lagom och att jag inte blir alltför sjösjuk...

Å jag glömde berätta att redan när vi kom till Älva var det stopp i toaletterna så vi har haft en toalett på 46 personer det är jätte bra när man ska försöka komma iväg på morgonen... Men nu ska de vara igång igen så vi hoppas på det!

Frida Hultberg, jungman
S/Y Älva 2011

Kommentera inlägget här: