Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Bra start

Kategori: Blogg

Idag påbörjade jag min praktik på cinderella det var jätte bra och rolig besättning och skön stämmning, idag var det inte så mycket folk då det var måndag och dåligt väder. Men det var en ganska bra första dag och nu är jag galet trött så jag tänkte gå och sova!

Börjar lugna ner sig

Kategori: Blogg

Förra veckan var kaotisk (minst sagt) Jag hade totalt sex prov och en inlämning, det är skönt att de i alla fall är över nu. Det var typ mina sista skoldagar. På måndag börjar jag nämligen min praktik på cinderella i tre veckor och efter det har jag två skoldagar kvar, riktigt skönt. Hoppas hinne er lite mer träning och chill under praktiken när det inte är lika ycket i skolan, det har verkligen tagir för mycket tid!

Hälsa och samhället

Kategori: Blogg

Nu sitter jag och skriver en diskussion om hälsan och samhället men jag måste säga att min koncentration inte är på topp, jag har lite svårt att hålla mig till ämnet men jag måste skärpa till mig om jag inte vill sitta uppe hela natten.
Imorgon är det min sista skoldag innan jag har praktik vilket ska bli galet skönt, vet inte riktit vilka tider jag jobbar på praktiken men det blir säkert jätte bra! Hoppas på att jag har lite mer tid att uppdatera under praktiken!