Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Ännu en tegelsten

Kategori: Blogg

Nu efter sommarlovet har jag börjat med matte C i skolan och det känns som en riktigt tung kurs precis som alla har varnat. Efter sjukdom förra veckan och även idag ligger jag efter. Har suttit och räknat i lite mer än en timme nu men känner att jag behöver en paus.

När jag läste matte a och vi satt och pratade om boken som vi tyckte var stor och tung så blev slut kommentaren "den är lika funktionell som en tegelsten".

Just nu jobbar vi bara med tegelstenar i skolan, de ämnen jag läser just nu är Matte C, Fysik A, Biologi A, Biologi B, Kemi A det är riktigt tunga ämnen precis som de böcker som är kurs literatur. Men när allt har satt sig i hjärnan så väger det ingenting, längtar tills den dagen!

Design

Kategori: Blogg

Nu har jag ändrat om designen och blev faktiskt riktigt nöjd! Finns ju som alltid massa små saker som jag kan ändra på men jag hänner att helheten är viktigast och jag är nöjd med den! Har inte kännt att det har varit jätte kul att blogga när jag har en blogg som är helt rörig!

Söndag

Kategori: Blogg

Den här helgen har gått jätte snabbtoch jag har massa saker kvar som jag vill göra och få ordning på. Vet inte varför allt tråkigt ska göras på söndagar men så är det. Måste plugga matte, biologi och kemi. Städa mitt rum och så vill jag hinna träna också!

Bild: Vks truppen som var och tävlade på SM racing 2010!
Foto: Madeleine Tingström
Redigering: Jag, Frida hultberg