Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Lite sliten

Kategori: Blogg

Denna vecka har jag hunnit med att köra sex pass och jag måste säga att jag känner mig helt mörbultad. Min kropp är inte van att träna mycket och hårt längre. Jag hoppas på att efter några stenhårda veckor så kommer det att kännas bättre, vet att det är en "tröskel" man kommer över efter ett visst antal pass och just nu känner jag att jag köttar massa hårda pass för att på så sätt komma över tröskeln snabbare, det är bara at köra!
.
Idag på idrotten hade vi MMA inspererad träning som var med fys-inriktad det var galet kul och riktigt jobbigt! Nu måste jag fixa nya lakan i min säng och duscha och sedan är det bara att ladda inför morgondagen då det är ett gympass inplanerat!

Ett pass till

Kategori: Träning, Kanot

Blev löpning även nu på kvällen nu blev det dock lite annat upplägg för att försöka få fart på mina sega ben!
.
3min uppvärmning
10 x (30/30)
3min jogg
10x (30/30)
6min nedjogg
.
När jag skrev in det i min spring dagbok på http://jogg.se såg jag att det blev samma distans som i morde sock på en mycket bättre tid vilket käns bra, då var det nog bara imorse som jag var seg. Morgonjogg är egentligen inte min grej men det måste göras det med för att hinna med all träning. Tror att det går att vänja kroppen rätt bra med det med!
.
.
Bjuder på en bild från idrpttsdagen, jag och tilda som flummar lite på isen!

Detta skulle jag vilja utöva

Kategori: Lär känna mig

Nu kommer ett till inlägg i kategorin lär känna mig, vill ni läsa de tidigare inläggen kolla in kategorin!

.

För er som inte har hängt med så mycket i bloggen så tävlar jag i kanot. Träningen jag kör är för att främja kanoten, som det är nu består min träning av paddling (i kanoten på sommaren och på ergonometer på vintern), löpning, gym och längdskidor.

.

Om jag skulle utöva en annan sport och tävla i så har jag faktiskt två sporter som jag tycker är väldigt imponerande, fitness och maraton i löpning.

.

Därför skulle jag vilja tävla i fitness: många av mina förebilder tävlar i fitness, det är en sport då det mycket går ut på att bestämma över kroppen som ofta motarbetar. Jag tycker att det är en väldigt häftig disciplin och jag tror det skulle vara mycket träning som passar mig och jag skulle tycka att det är kul.

.

Därför skulle jag vilja tävla i maraton i löpning: Jag tycker att det är jätte roligt att springa men vet hur svårt det är, jag tycker att maraton är häftigt och med den konditionen jag har nu skulle ag aldrig klara det och det är just det jag vill bevisa att jag kan om jag bara skulle träna rätt och verkligen satsa. Jag vet att om jag skulle börja satsa och ha det so mål skulle jag kunna klara det och en dag ska bar bevisa det.

.

Båda sporterna kräver hård träning och disciplin och jag tror att det mycket går ut på att jag vill visa för mig själv att jag kan. Det är även två sporter som jag tycker verkar väldigt roliga och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna testa på båda och göra en satsning. Just nu har jag för mycket med skola och kanot och jag är väldigt nöjd med min tillvaro men det går ju inte att tänka tanken och fundera på hur långt jag skulle kunna gå om jag gav det en verklig chans.
.