Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Göra egen glass

Kategori: Blogg

Det är precis vad jag har försökt med idag, det blev youghurt glass (smoothiebas) som fick köras i glass maskninen länge, tyckte den blev lite väl is ig men vet vad jag måste fundera på tills nästa gång jag gör glass för det ska jag göra snart igen!
Snart ska jag cykla till klubben och gå ut opch paddla, hade bestämmt mig för att sluta men nu ska jag testa att paddla på träningarna i alla fall så får vi se hur det går, det är tråkigt att solen just har gått i mmoln, det är ju mycket roligare att paddla i solen.

Äntligen

Kategori: Blogg

Nu har jag äntligen sommarlov galet skönt då jag varit väldigt trött på allt plugg på slutet, sommaren har precis börjat men jag har redan överdoserat minna favoriter, IS-LATTE och GLASS!

Praktiktiden

Kategori: Blogg

Nu har jag ingen mer praktik tid kvar, det har varit tre jätte bra veckor med skön besättning och ibland långa dagar. Men de blir inte av med mig så lätt, jag kommer ämligen jobba där hela sommaren, skönt att ha ett sommarjobb! Kommer att jobba på däck precis som jag har gjort på min praktik, och hoppa mellan båtarna precis som nu, det blir super!
Idag har det varit riktigt underbart väder i stockholm, jag har varit inne i stan hela dagen och chillat i det fina vädret, det känns som om jag har blivit solbränd på öronen, lite skummt men jag vill bli brun så jag klagar inte, blev även en snabb liten visit hos Tilda på briggen för en liten rundvandring fin båt det där, även om jag tycker att cinderella är bättre som båt är den ju inte mysig på samma sätt.
Hoppas att ni har varit ute och njutit av det fina vädret, och jag ska försöka uppdatera lite oftare. Måste bara komma ihåg att ta med mig kameran så att jag har lite bilder att publicera annars känns det ju så tråkigt...