Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Maskar for life (NOT)

Kategori: Blogg

Nu har hela kvällen spenderats hemma på resarö och jag har försökt sätta mig in i maskars uppbyggnad och levnadssätt och alla andra trevliga ryggradslösa djur. Jag känner att jag inte förstår ett skit. Men så kändes det inför förra prover också och det gick ju rätt så bra så vi får hoppas på det bästa och hitta på lite evolution och anatiom på provet, det kan ju inte vara så svårt "tänk på en daggmask".

"Men så länge det inte dödar dig så gör det dig bara starkare"
Jag har inte riktigt dött än så jag har väl åtminstonne blivit bättre. i Morgon blir det att gå upp på sov morgonen och fokus ligger på snabb träning löpning eller paddelmaskin och sedan plugg innan skolan.

Det här känns riktigt bra!

Höst prommenad

Kategori: BloggIgår var jag på en jätte mysig höst prommenad med Elina. Vi gick ca. en mil och pratade om allt och alla som vanligt och så tittade solen fram precis när vi var på udden (finaste stället vi gick förbi).

Sjukt mysigt och efter det kom hon hit på lunch och sedna pluggade vi lite innan jag var tvungen att rusa iväg på advents-fika hos grannarna.

Rubiks kub

Kategori: BloggNu har jag lärt mig hur man löser kuben. Just nu kan jag även alla logaritmer utantill, tror nog att jag komme glömma dem snart men man kan ju alltid hoppas på att dem sitter. Jag är sjukt långsam på det men det är bara att öva så blir man snabbare har jag hört!

Alla i klassen håller typ på med den hela tiden så jag kände att jag var tvungen att lära mig och jag klarade det med hjälp av min syster som lärde sig den sommaren 2008 och youtube!

"Förtsätt simma"