Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Charlotte

Kategori: Blogg


Ikväll ska jag umgås med denna tjej! Hittade en jätte gammal bild men i alla fall xD

Bra planering leder till löpning

Kategori: Träning, Kanot

Idag när jag hade reppiterat all min Biologi och jag tyckte att jag kunde det så gick jag ut och sprang. Jag gick inte på träningen eftersom att jag trodde att jag trodde att jag skulle behöva plugga hela natten.

Jag hoppas verkligen att det går bra på provet. Jag har pluggat mycket och börjat i väl god tid och nu är det bara vänta och se hur det går. Men jag ska inte ta ut någonting i förskott!

Löpturen gick ganska bra tycker jag nu u efterhand. Jag ökade tempot rejält vilket ledde till att jag inte riktigk kunder köra hela tiden, så när jag kom in var jag rejält misnöjd men nu har jag blivit miss positiv och anser att det var en bra runda.

Dumma spegel

Kategori: Blogg

Nu måte jag bara få avreagera mig lite så om du inte orkar läsa är det okej.

När jag sitter vid min dator och tänket blir det att blicken alltid faller på mis spegel och nu var det något kladd på den så jag fick ett knäppt ryck och försökte tvätta spegeln med medel och allt. Men tror ni att den blev ren? Icke. Så nu har jag hafft på något annat medel i tio minuter och nu har jag i alla fall smetat runt smutsen så att den inte syns.

Men nu är spegeln i alla fall ren igen :)