Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

6 dagar

Kategori: Blogg

Nu har jag skrivit de första tentorna för denna tentaperiod vilket även betyder att denna termin går mot sitt slut. På fredag skriver jag sista tentan och det har även blivit bestämt att jag åker upp till Sthlm. samma dag. Så om sex dagar är jag hemma! 

Detta betyder dock att jag har lite jobb att göra eftersom jag ska hunnit packa ihop lägenheten och städat den ordentligt innan dess, vill juniorer komma upp allt för sent på fredag heller så det gäller att förbereda så gott som möjligt samtidigt som jag pluggar det sista inför tentorna. 


Middag igår, kycklingspett och avokado kan inte bli bättre eller enklare! 

Malkars

Kategori: Blogg

Idag har jag inte fått mycket plugg alls gjort, har varit helt död, men känns som om det blir helt okej i alla fall. Ja dagen på att röja lite i lägenheten och träna istället. Nu har jag tränat rätt mycket sista tiden eller i alla fall de dagar jag har varit i Kalmar. Vi är fyra tjejer från klassen som kör på samma gym vilket gör att man ofta får sällskap vilket är bra då det är det faktum att man faktiskt har bokat in en tid som gör att man går dit. Imorgon ska vi köra på morgonen klockan 08 så det är dags att gå och sova, men tänkte bara säga att jag har överlevt helgen, är dock ledig imorgon också vilket känns rätt bra, då står der radar teori på schemat! 

Studie bubbla

Kategori: Blogg

Nu är det lite mer än en vecka tills tentaveckan kickar igång och efter det så är det sommar lov vilket för min del innebär Stockholm och jobb på båtarna igen. Känns bra att få komma hem lite ordentligt och hinna packa upp och inte bara bo i min väska hela tiden. 
 
Nu är det dock dags att verkligen sätta tänderna i böckerna och ta in alla de där sista detaljerna som jag inte riktigt har fått koll på när jag har varit på lektionerna men jag kan av någon anledning inte riktigt ge mig hän åt böckerna, men det kommer nog snart, känns som om det just nu är lite för mycket och för stort men för varje dag blir det förhoppningsvis bättre, vet vad jag måste öva på och vad det är som faktiskt är vettigt att plugga på och 
vad som kan prioriteras bort. 
 
Frukost tipps 
Tänkte att jag kunde tippsa om min just nu bästaste gröt! Basen är havregrynsgröt men den är toppad med rostade nötter, äpple, lite honung och massa kanel. Blev även mjölk till men det gjorde sig inte så bra på bilden men det är helt klart mitt bästa frukost tipps just nu!