Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Svenska mästerskapen 2010

Kategori: Träning, KanotI år kör jag i klassen D18, och distanserna man kan tävla på då är 200m, 500m, 1000m och 5000m. Man kan tävla K1, K2 och K4 (k står för kajak och siffran står för antalet personer man sitter i kajaken).

Jag har som sagt varit sjuk och därför inte haft möjlighet att träna som jag vill. Har knappt tränat alls. Så i år väljer jag att köra alla K4-lopp, och K2 lopp där jag inte kör 5000m

Här kommer en lista på vilka lopp jag ska köra på Racing SM i kanot i Luleå.

Måndag:
13:50   D18 K4     500 m     A-Final 1 Heat

Tisdag:
11:15   D18 K2     500 m     A-Final 1 Heat
17:01   D18 K4     5000 m     A-Final 1 Heat

Onsdag:
-

Torsdag:
12:38   D18 K4     1000 m     A-Final 1 Heat
14:19   D18 K2     200 m     A-Final 1 Heat

Fredag:
12:30   D18 K2     1000 m     A-Final 1 Heat

Lördag:
09:41   D18 K4     200 m     A-Final 1 Heat

För att hitta sesultat kolla http://vaxholmkanot.se eller http://vkselit.blogg.se så kanske det kommer up några resultat ....
SM- har ju en egen sida också http://kanotsm.se

Sommar ska det va

Kategori: Blogg

Klockan ringde 8.15 då var det bara att hoppa upp fixa den obligatoriska grötfrukosten och till det en macka. Sedan tog jg cykeln in till waxholm och paddlade körde k2 med Jens. Sedan åkte jag hem och fixade en god lunch. Har börjat städa lite då familjen lämnade mig med ett hus som var totalt kaos. Jag har även hunnit med att åka in till waxholm och äta glass med grannie.

Nu sitter jag och har gjort världens godaste fruktsallad. Den består av, banan, passionsfrukt, vindruvor och svenska jordgubbar. Om tjugo minuter ska jag cykla in till waxholm och träna igen. Men innan det måste jag försöka förbereda middag.


Life update

Kategori: Blogg

Min blogg ser väldigt skumm ut men just för stunden har jag bestämmt mig för att strunta i det för stunden, jag lovar förbättring så fort jag får tid!

Senaste veckan har jag varit ledare på kanotskola (idrottsskola/dagläger) här i vaxholm. Det har varit jobbigt och stressigt och just nu har vi alla ledare kommit överens om att aldrig skaffa barn. ingen har typ lyssnat eller så vilket gör att det blir väligt slitigt vilket det annars inte brukar vara. Veckans fråga till mig kom dock från en liten tjej som frågade "Frida .. har du barn?" haha, blev rättförvånad måste jag säga, jag är bannemig 16!!

Jag är fortfarande inte frisk och efter att förra veckan ha försökt träna vilket ledde till ännu värre huvudvärk så fixade mamma en läkartid till mig. Vi åkte in till vårdcentralen i vaxholm och kom in direkt. Läkaren där skulle fixa en remiss som vi kunde hämta ut senare underdagen. När vi gjort detta skulle vi sedan till akuten på KI. Där var det helt tomt vilket jag inte har varit med om de gånger jag har varit där. Men när vi kom in fick vi i alla fall prata med en läkare och fick göra en nevrologisk undersökning och svara på tusen frågor. Resultatet blev i alla fall att jag fick träna utan risk att bli extremt skadad vilket jag förut fått info om och sedan hska jag äta maxdos alvedon varje dag mot huvudverken vilket är åtta tabletter om dagen. Dessutom fick jag även en tid på bum nästa vecka för att fortsätta utredningen.