Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

30. Staden

Kategori: Blogg

Idag åkte jag in till stan en sväng till stan med mamma och Mingla var självklart med. Hon tyckte dok att det var lite jobbigt att gå på stan så medans jag stod och testade en mössa från barts inne på nk:s sportavdelning passade hon på att ta en tupplur. Riktigt gulligt, sedan sov hon i min famn nästan hela vägen hem.

Har även hunnit med att total städa mitt rum vilket var drygt men det är otroligt skönt nu när det väl är gjort! Älskar när mitt rum är nystädat och allt ligger där det ska så att man hittar det. ofrade en springtur för att göra det men det var det faktiskt värt.

Hinner inte med något långt blogg inlägg idag då jag måste till skolan i morgon för nu är det slut på friden. Måste försöka hinna sova lite innan dess så jag bjuder på några bilder, Mingla som sover på NK och några ego-bilder.

30. Gårdagen

Kategori: Blogg

Igår blev det inget bloggande då jag hade massa annat kul för mig! Först så var jag inne i stan med Matilda och kollade på jul skyltningen och gled runt på stan innan vi satte oss och tog en fika, för min del blev det vara en latte.
Sedan tog jag bussen från humlegården och ända hem, underbara direktbussar säger jag bara!

När jag kom hem blev det en god middag och efter det var planen att gå ut och gå med ebba men när hon inte kunde förens åtta så fick jag den briljanta ideén att då hinner jag ju ut och springa innan. Så på med springkläderna och ut och köra 4km i (nästan) godkännt tempo och sedan hade jag tre minuter på mig att klä på mig massa extra kläder för att sedan ta en timmes promenad med Ebba runt halva ön.

När jag kom hem blev det dusch och en tallrik fil och sedan skulle jag läsa min engelska bok som jag måste läsa ut men jag hann inte speciellt långt då jag somnade rätt snabbt!

28. Trött bäver

Kategori: BloggVet inte riktigt var uttrycket i rubriken kommer ifrån men det äv väl använt innom klassen. Jag är i alla fall galet trött så nu ska jag gå och lägga mig innan det blir allt för sent. Måste bara ta bort Mingla som har snott min säng ...