Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Uppe i Stockholm

Kategori: Blogg

 
Nu är jag hemma i Stockholm igen, det känns bra och kändes ovanligt kort att åka upp med bilen så det var skönt! Blir en läng helg då jag inte har någon skola måndag, tisdag. Ska försöka spendera helgen med att träffa lite vänner men även få lite plugg gjort, börjar närma sig tenta (nervös). 
 
När jag åkte genom norrköping såg jag symfoni ligga vid kajen. Kan ju säga att det kom upp en hel del studentbilder i huvudet, känns fruktansvärt långt borta även om det bara var 1,5 år sedan. 
 

Nytt kylskåp

Kategori: Blogg, Min första lägenhet

Direkt när vi köppte lägenheten såg vi att kylskåpet skulle behöva bytas ut, det var inte speciellt fräscht, och saknade hyllor inuti, de hyllor som fanns var dessutom galler hyllor (big NO like). Så förra veckan begav jag mig ut på kylskåps jakt för att kolla vad som fanns, jag skulle ha ett kompiskåp som inte fick vara speciellt högt. Efter lite letade hittade jag att elgiganten hade ett perfekt kylskåp som dessutom var på extrapris. Och idag kom det hem till mig då jag beställde leverans, inbärning och retur av det gamla skåpet. 
Det nya kylskåpet lyfter typ hela köket känns det som - nöjd tjej. 

Dags för studier

Kategori: Blogg

Som många av er vet pluggar jag till sjökapten, en utbildning som ska gå på heltid. Denna läsperiod har vi dock bara tre kurser varav en väldigt liten så det går inte alls i det tempo det borde. 

Nu är det dock två veckor till tenta och jag börjar bli lite nervös så det är dags att börja plugga. Är dock svårt att hitta motivationen att sätta sig med böckerna då det är fint väder ute och jag har börjat trivas riktigt bra på gymmet. 


Ny ljumen favorit, citron och ingefärsvatten med en droppe honung.

Nu är det en såndär period då jag känner att jag har en bakterie runt hörnet. Då brukar jag dricka ett glas som det på bilden. Finns massor av hälsofördelar (lätt att hitta på Google för dig som är nyfiken). Men det man märker tydligast tycker jag är att man håller förkylningen borta och sen är det väldigt gott!