Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Kul att skriva uppsats

Kategori: Blogg

Hur har ni firat valborg? Jag unnade mig faktiskt kladdkaka och chesecake men efter gick jag en prommenad och efter det har jag suttit och skrivit på två uppsatser "hälsoprojektet" och en som handlar om lagidrott har en del kvar på den sistnämnda men känner inte att det är någon ide att skriva med då jag är galet trött och inte skriver så mycket vettigt utan tappar koncentrationen hela tiden i stället. Och hur det går med hälsoprojektet ja det är en evighets uppsats måste jag säga vi är uppe i 32 sidor nu och jag är inte färdig än. Men alt ska inte lämnas in men jag hoppas bara att jag blir nöjd med resultatet.
Idag var det Oslo GP, Ako kom 1:a och Micke 2:a de har båda grymma bloggar som jag följer http://akorahim.se och http://aldrigvila.se Grattis killar! Grymm motivation och i morgon är det träning klockan nio paddling tillsammans med Eve, Sara och Frida riktigt skoj!

Socker eller inte?

Kategori: Blogg

Nu har jag hållit mig hela veckan från att äta någonting som inehåller socker hade tänkt ha totalförbud tills i sommar, då jag känner att jag har slarvat mycket med kosten speciellt i samband med att jag har varit mycket sjuk. Men nu är det så att min syster och hennes bästis håller på att laga efterätter tills i kväll, kladdkaka med afteight och en chesecake, då det luktar cholkad i hela huset så just nu känns det väldigt svårt att låtabli...

Hemma = bäst

Kategori: Blogg

Kom hem från fjällen igår efter ett bra men lite anorlunda påsklov då det inte fanns så mycket snö, idag har jag varit i skolan och nu har jag precis skrivit klart en labbrapport och nu är det dags att hänga lite tillsammans med min fysik bok, har prov på torsdag så det ska bli skojj (not).