Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Måndag

Kategori: Blogg

Idag är det måndag och det är min enda dag då jag har sov morgon! I natt har jag sovit 10 timmar vilket min kropp behövde. Nu är jag pigg och glad igen!

Nu ska jag försöka fixa lite saker till skolan som penn fodral, framsida till almanackan och skriva ut veckans schema. Bäst att jag jobbar på för 9 går bussen!

Lyckad men tung helg

Kategori: Blogg

Jag är nöjd med min helg även om det varit mycket lopp (fyra om dagen). Det var lite speciell lottning vilket jag tycker var kul. 500 var kul, både k1 och k2 (trotts att vi välte), jag körde 1000meter för första gången och det gick väl sådär men det var riktigt jobbigt, under 2500 loppen ´spöregnade det och det blixtrade och oskade massor, det var läskigt men gick bra!

Nu är det skönt att vara hemma och jag längtar efter att få paddla igan konstigt nog. Men idag (måndag) har vi vila då det var en hård helg!

Jönköping

Kategori: Blogg

I dag åker jag som sagt till Jönköping där Agusti regattan går av stapeln. Idag slutar jag vid fem och vid sex ska jag, Sandra och Petter mötas någonstans i Danderyd så ska vi åka med Sandras bil ner. Jag skall alltså ha med mig hela min packning och vi har minimala skåp. Jag måste alltså lägga väskan utanför men det brukar gå bra sägs det!

På vägen ner ska jag plugga lite jag har 24 sidor jag ska läsa om sjökortet och det är tills på måndag!


Bild: Cocacola i dricka stället ett måste i fjällen!