Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Tillbaka i Sverige

Kategori: Praktik XPRS

I och med att jag kom hem till Sverige så tog jag en paus härifrån och passade på att ta en paus från bloggen och umgås med alla där hemma! Men tänkte därför att här får ni en liten tillbaka blick! 

Resan hem till Sverige

Klockan ringde 6, gick upp såg till att packa ner pyjamasen och det sista i väskan medan jag ringde och väckte Camilla och Tim. Sen gick jag upp till mässen för att få i mig lite frukost innan vi gick i-land straxt före sju. Där låste vi in våra väskor i säkerhets boxar då det var länge tills flyget gick och vi orkade inte bära våra stora väskor. Efter det blev det promenad i Tallin som slutade på ett mysigt fik som vi spanat in dagen innan. Där blev det pannkakor och smoothie till frukost. Sen blev det en promenad på stan igen för att fördriva tiden, taxi till flygplatsen och det gick fort att checka in så vi hade gott om tid att kolla i taxfreen och äta lunch. Planet gick 13.50 och landade samma tid i Sverige eftersom det är en timmes tidsskillnad. 

Älsklingen hämtade mig på flygplatsen och så åkte vi hem till mig för fika och för att göra oss iordning för nyårsmiddagen. middagen var hemma hos Molly i Danderyd men eftersom jag var alldeles för trött blev det en tidig kväll. 

Sen har det egentligen inte hänt så mycket speciellt utan jag har bara varit hemma och tagit semester kan man säga. I söndags åkte jag ner till Kalmar och föreläsningarna började igen på måndagen. 
Kommentera inlägget här: