Frida Carolin

Life's to fast to be slow, just smile and enjoy

Sommar-blogga?

Kategori: Blogg

Nu under sommaren har jag inte bloggar speciellt mycket och det känns nog igen om man kollar runt på blogg.se inte ens deras förstasida är uppdaterad på länge.  Jag jobbar på varannan vecka på Cinderella, underbart jobb och mycket folk får jag träffa de veckorna jag är ledig har jag varit sjuk, varit i fjällen och denna gång har jag mest chillat på bryggan! Sitter och har just ätit en kall melon vilket har blivit lite av en "sommarplåga" jag som egentligen inte ens gillar melon...
Det är inte många veckor kvar nu tills det är dags att börja skolan igen men det har jag ingenting emot, jag ska inte gå i skolan så länge innan jag först fyller 18 och sedan dagen efter är det dags för segling med klassen i sex veckor sen är det en till kort etapp i skolan innan det är jul och innan jul hoppas jag ha tagit körkort också!
Planer finns det många men när det gäller träningen står det rätt stilla, har lite val när det gåller träningen hur jag vill göra och så men det kommer säkert att lösa sig och som jag känner det nu är det inte värt att riktigt satsa på någonting innan seglingen då jag nog tyvärr inte kommer att träna speciellt mycker under resans gång.
Kommentera inlägget här: